Friday, June 10, 2016

Правила поведінки в Церкві.

  1. У церкву треба приходити за 15 хвилин до Богослуження, щоб належно себе приготувати.
  2. У Церкві ні в якому разі не можна: розмовляти, сміятись чи ходити по Церкві під час Богослуження (без особливої потреби).
  3. Під час Святої Літургії треба стояти в церкві, а не навулиці (можна навулиці якщо: в Церкві немає місця, вам погано коли ви стоїте в церкві, дуже жарко, або дуже холодно, але треба тоді її слухати ще побожніше тому що навулиці є на що відволікати свій розум)
  4. Під час відправи не можна думати про що їнше крім роздумування тих молитов які співаєте (якщо чогось не розумієте, але знаєте що це співають на славу Божу то і це вам зарахується- Св. Августин
  5. Жінки у Церкву повинні приходити у спідниці нижче колін ні вякому разі не в штанах (хай жінке не вдівається як чололовік... - Біблія) і не в коротшій спідниці ніж до колін. Також руки в жінки повинні бути покриті по лікоть і плечі повинні бути накриті. Голова обов'язково повинна бути покрита (в одружених жінок).
  6. Чоловіки у Церкву повинні приходити в штанах (не в шортах і тд) і в сорочці (не в футболці). Також чоловіки повинні знімати головні убори.                  

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.