Friday, February 5, 2016

Гендерна ідеологія: як реагувати християнину?

    Секретар Конгрегації Східних Церков архиєпископ Ціріл Васіль у своєму інтерв’ю словацькому виданню «Konzervatívny denník Postoj», відповідаючи на питання стосовно того, як мають християни реагувати на гендеристів і лібералів, які пробують знищити моральні орієнтири суспільства, відповів:
     - Що може зробити пасажир у літаку чи навіть величезному космічному кораблі, яким, фактично, є наша Земля, наше життя, життя суспільства, коли бачить, що хтось намагається демонтувати радар чи інші навігаційні прилади, стверджуючи, що це потрібно зробити заради вільнішого польоту, оскільки системи координат, гіроскоп, компас і висотомір обмежують? Хіба він може сказати: дайте мені вийти, я краще піду пішки, або замовлю собі особистий безпечніший літак? Ні. Але саме так би вчинили християни, які б відмовилися виконувати свою роль світла світу і солі землі. Хоча саме до такої поведінки спонукають їх слова інших пасажирів: Давайте, виходьте, повертайтеся до своїх стародавніх біпланів, паровозів, гусеничних тракторів і не турбуйте нас, а ми будемо мати більше простору для приємного і цікавого часу.
      Завдання християн - кричати: «Люди, не казіться! Те, що ви хочете, вб’є всіх нас, бо так неможливо летіти!». Можливо, ми змушені будемо сперечатися з іншими пасажирами, які нам кажуть: «Тихо сидіть й перебирайте зернятка свого розарію й моліться, якщо боїтесь літати. Не турбуйте нас своїми криками, бо інженери і пілоти обіцяли нам знижку на квиток і незабутнє враження від цього польоту».

      Можливо, коли не будуть звертати уваги на наш крик попередження про небезпеку, нам доведеться встати із своїх зручних крісел і попри ворожість інших пасажирів, які вже випили алкоголь і стали буйними, а навіть й агресивним, та байдужість екіпажу, який уже перестав думати про безпеку пасажирів і піддався на тиск та шантаж інженерів-демонтувальників, яких можна назвати терористами, вдатися до дій, застосовуючи своє право і обов’язок для ефективної самооборони, викинути з кабіни пілотів тих терористів і маніпуляторів, талапнути їх по вухах і по пальцях, щоб припинити їхню руйнівну діяльність, посадити їх до крісел, пристебнувши їх поясами безпеки, або навіть нап’яливши на них гамівну сорочку, заради безпеки інших… 

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.